4.99 % ulei de arbore de ceai, aloe vera, vitamina E, vitamina C, extract seminte de struguri | 10 ml
Acest amestec cu ulei de arbore de ceai 4.99% poate fi folosit ca remediu in multe afectiuni ale pielii, inclusiv pete, cosuri, zgarieturi, intepaturi insecte, fire de par crescute sub piele etc.

METIQUE® 4,99% ulei de arbore de ceai este un produs natural care poate fi folosit ca un remediu bland de vindecare, cu rezultate excelente si potrivite pentru pielea sensibila. Un amestec cu proprietati antiseptice si antioxidante care nu usuca pielea si este solubil in apa.

METIQUE® Tea Tree Oil este de o puritate 100%, testat pentru urme de metale grele, pesticide, erbicide si analizat in detaliu - fiecare lot - conform normelor Australian Tea Tree Oil Industry Association.

Mod de administrare: poate fi aplicat direct pe piele (cu ajutorul unei dischete de bumbac sau betior de ureche, in functie de zona) pentru pete, cosuri, zgarieturi, intepaturi insecte etc. Evitati contactul cu ochii.

Ingrediente: Aqua, Melaleuca alternifolia Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Phenoxyethanol, Alcohol, Tocopherol, Limonene, Vitis Vinifera, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool, Sodium Sulfite

Contraindicatii: Pacientii care au prezentat anterior hipersensibilitate la uleiul de Melaleuca alternifolia (tea tree oil).

Termen de valabilitate: 3 ani | A se pastra la temperaturi sub 30 ° C | 10 ml, flacon cu picurator