Tea Tree Oil / uleiul de arbore de ceai 100%, 10 ml, un antiseptic bine cunoscut care actioneaza eficient impotriva multor bacterii si ciuperci, poate fi folosit zilnic ca antiseptic pentru taieturi, zgarieturi, cosuri, pete, herpes, fungi si ciuperci ai unghiilor, intepaturi insecte, arsuri solare, iritatii ale pielii, matreata, candida, psoriazis, eczeme, dermatite etc.

Proprietatile anti-bacteriene, antifungice si antiseptice ale uleiului de ceai ajuta la mentinerea igienica a pielii, mentinand in acelasi timp echilibrul natural al pH-ului.

Uleiul de arbore de ceai calmeaza disconfortul imediat dupa aplicare.
Utilizati nediluat ca antiseptic pentru aplicare pe taieturi minore, arsuri, muscaturi, intepaturi, fungi unghii, micoza piciorului
Datorita eficacitatii sale sunt necesare numai cateva picaturi per aplicatie pentru a obtine rezultate pozitive.
Doar pentru uz extern, evitati contactul cu ochii.

Alte utilizari:
Diluat in apa pentru o respiratie proaspata (2-3 picaturi) sau dureri de gat (10 picaturi)
10-15 picaturi intr-o baie pentru relaxarea musculara
Aplicati direct pe cosuri, pustule sau abcese
5-6 picaturi in baia de picioare pentru indepartarea mirosurilor neplacute

METIQUE® Tea Tree Oil este de o puritate 100%, testat pentru urme de metale grele, pesticide, erbicide si analizat in detaliu - fiecare lot - conform normelor Australian Tea Tree Oil Industry Association.

Mod de administrare: pentru prima utilizare sau zone mari de piele se recomanda diluat cu apa sau ulei baza (migdale, cocos, jojoba, masline) in proportia 1:10 sau puteti folosi direct uleiul nostru de arbore de ceai deja formulat 4.99%. Recomandam a se testa pe o portiune de piele mica si sanatoasa.

Contraindicatii: Pacientii care au prezentat anterior hipersensibilitate la uleiul de Melaleuca alternifolia (tea tree oil).

Ingrediente: Natural Australian Tea Tree Oil 100% pure

Termen de valabilitate: 3 ani | A se pastra la temperaturi sub 30 ° C | 10 ml, flacon cu picurator