3% australian tea tree oil, vitamina E naturala, 50 ml
Tea Tree Oil este recunoscut de 100 de ani pentru controlul bacteriilor de pe piele, fara a perturba microorganismele sanatoase proprii. Daca utilizati doar un singur produs pentru a lupta impotriva bacteriilor o data pe saptamana, nu are o mare importanta. Trebuie sa utilizati produse care pot controla bacteriile de pe piele zilnic, iar SaluFem reprezinta cea mai buna alegere pentru igiena intima.

SaluFem este o crema pe baza de apa, nelipicioasa, nu afecteaza Ph-ul natural. Utila in iritatiile labiilor, zgarieturi, rani, in micoze vaginale, impreuna cu un tratament recomandat de medic – pentru igiena zilnica ca preventie, impreuna cu solutia sau gelul de curatare cu tea tree. Crema poate fi folosita si ca lubrefiant sexual si chiar un dezinfectant al penisului inainte de actul sexual (unul din cei mai importanti factori de raspandire a virusului HPV).

Mod de administrare: Aplicati o cantitate mica de crema in zona intima (labii, anus) si masati usor. Produsul nu contine parfum, mirosul natural de arbore de ceai se va evapora repede.

Produsele METIQUE® sunt formulate cu vitamina E naturala, fara parabeni, uleiuri minerale si parfum.

Contraindicatii: Pacientii care au prezentat anterior hipersensibilitate la uleiul de Melaleuca alternifolia (tea tree oil) sau unul dintre celelalte ingrediente nu ar trebui sa utilizeze produsul.

Ingrediente: Aqua, glycerin, glyceryl stearate SE, Melaleuca Alternifolia Oil, Ceteareth-20, hydroxyethyl cellulose, Dimethicone, Cetyl alcohol, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Undecylenic Acid, Lactic Acid, Potassium hydroxide, Potassium Lactate, Linalool, Limonene.

Termen de valabilitate: 3 ani | A se pastra la temperaturi sub 30 ° C