Politica de retur – Metique.ro

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului. 

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Produsele pot fi returnate in conditiile in care nu sunt conform specificatiilor de pe site, in acest caz produsele se inlocuiesc sau se inapoiaza si se plateste catre cumparator contravaloarea acestora.

Procedura de denuntare si retur:
Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa la adresa de email contact@Metique.ro sau la numarul de telefon 0751.307.060

Returnarea se face prin trimiterea produselor in maxim 30 de zile calendaristice de la primirea comenzii pe adresa CEB NEXUS SRL, str. Petre Liciu nr. 6, sector 4, Bucuresti, Romania.

In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea comenzii si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.

Suma platita initial va fi rambursata integral, in 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare.

Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre dumneavoastra.
Metique.ro va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 2 zile calendaristice: contact@Metique.ro