Diferentiaza-ti salonul prin ingrijire si igiena!
Multe persoane au teama, cand merg la salon, ca se pot contamina cu bacterii, ciuperci, fungi. De cate ori nu ai auzit acest lucru?! 
Acum poti elimina aceasta neincredere - utilizand  produse de ingrijire antiseptice! 
Diferentiaza-ti salonul prin folosirea unor produse unice in Romania, astfel poti obtine o incredere mai mare din partea clientilor.

Trei produse ambalate in recipiente de 1 L, pe care le puteti folosi in salonul dvs., cat si produse in gramaje standard, pentru a le revinde clientilor salonului.
Oferim conditii foarte bune de colaborare, daca doriti sa aflati mai multe despre produsele si ofertele noastre pentru saloane, contactati-ne la: contact@metique.ro | 0751.307.060

Produse de ingrijire METIQUE® - APLICATII SALON
1

Igiena in salon

2

Proceduri care irita pielea

3

Tratamente faciale

4

Manichiura si pedichiura

Igiena in salon este foarte importanta. Spalarea frecventa a mainilor, in special cu un sapun antiseptic este una dintre cele mai bune metode de reducere a transferului de microbi. S-a dovedit ca spalarea mainilor regulat reduce riscul de a ne imbolnavi de gripa cu mai mult de 50%. Spre deosebire de multe produse de spalare a mainilor, produsele METIQUE® nu usuca pielea. Oferim si varianta pentru piele foarte sensibila, solutie de curatare fara sulfati.

Proceduri care afecteaza pielea: epilare ceara, epilare laser, electroliza, tatuaj, piercing, pensare sprancene:
- inainte de a efectua procedura, pentru a dezinfecta si anestezia pielea, aplicati cu o discheta de bumbac o solutie de 10 picaturi ulei de arbore de ceai 100% la 100 ml apa. Pielea va fi curatata de microorganisme si efectul anestezic va amorti usor pielea, facand tratamentul mai confortabil pentru clientul dvs.
- dupa procedura aplicati lotiunea cu 5% tea tree oil sau uleiul diluat cu 4.99% tea tree, pentru zone mici pentru un efect de calmare, racire si diminuarea iritatiilor
Recomandati clientilor dvs sa utilizeze lotiunea cu 5% tea tree zilnic, pentru a reduce iritatiile si cresterea firelor de par sub piele, dupa epilare.

Tatuaj/piercing: utilizati uleiul 4.99% pentru ingrijirea pielii dupa tatuaj sau piercing. Uleiul de arbore de ceai calmeaza pielea dupa tatuaj, previne infectia si ajuta la hidratarea si vindecarea unui tatuaj, lasand pielea sa respire. Inainte de a aplica uleiul pe tatuaj, spalati-va mainile cu un sapun antiseptic cu ulei de arbore de ceai.

Tratamente faciale: Produsele METIQUE® (ulei de arbore ceai 100%, ulei arbore de ceai diluat 4.99%, toner 1% tea tree) pot fi folosite in orice tratament facial in cazul in care tenul este iritat, cu infectii - pielea va beneficia de anestezie si efecte anti-inflamatorii si antimicrobiene de exceptie.
Acnee: puneti 1-2 picaturi ulei de arbore de ceai in vaporizator pentru a curata pielea; aplicati ulei de arbore de ceai 100% sau 4.99% pe orice zona afectata. Tea Tree Oil a fost dovedit stiintific a fi la fel de eficient in tratamentul acneei ca peroxid de benzoil.

Manichiura si pedichiura:

- adaugarea de ulei de arbore de ceai 100% pentru inmuierea si dezinfectarea unghiilor, cuticulelor. Este dovedita stiintific eficacitatea uleiului de arbore de ceai in tratarea Onicomicozei (fungi ai unghiilor)
- masare mainilor si picioarelor dupa procedura cu lotiunea cu 5% tea tree oil, pentru hidratare si anti iritatii

Masaj / SPA Tratament:
Produsele de spalare METIQUE® sunt ideale pentru asigurarea igienei optime in cadrul salonului, protejandu-va atat pe dvs, cat si clientii dvs.

Igiena aerului - aromoterapie: Utilizati uleiul de arbore de ceai 100% intr-o lampa de aromoterapie pentru a curata aerul si a reduce raspandirea bacteriilor si virusurilor. Cercetarile au aratat ca uleiul de arbore de ceai folosit in aromoterapie ajuta in mod eficient la uciderea virusului gripal si bacteriilor pneumococice din aer.

Oferta KIT TESTARE / KIT START pret special.

Transport gratuit, prin curier, plata ramburs. Comandă la: contact@metique.ro | 0751.307.060
kit-1

KIT TESTARE 105 LEI

Lotiune dupa epilat 5% tea tree, 250 ml
Gel curatare antiseptic 2% tea tree, 250 ml
Solutie curatare piele sensibila 5% tea tree fara sulfati, 250 ml
Australian Tea Tree Oil 100%, 10 ml
kit-2

KIT START 205 LEI

Lotiune dupa epilat 5% tea tree, 1 L
Gel curatare antiseptic 2% tea tree, 1 L
Solutie curatare piele sensibila 5% tea tree fara sulfati, 1 L
Australian Tea Tree Oil 100%, 10 ml