Termeni si conditii Metique.ro

IDENTIFICAREA COMERCIANTULUI

Acest site este intretinut si administrat de CEB NEXUS SRL. Proprietarul site-ului este CEB NEXUS SRL. Date de contact: CEB NEXUS SRL, str. Petre Liciu nr. 6, sector 4, Bucuresti, Romania. Registrul Comertului: J40/5610/2015; CUI: 34485911; Email: contact@metique.ro; Tel: 0751.307.060

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului metique.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date – este proprietatea metique.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul metique.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice sesizare legată de drepturile de autor vă rugăm să ne contactați la adresa: contact@metique.ro

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, CEB NEXUS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul metique.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii CEB NEXUS SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat adresa de email in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre CEB NEXUS SRL este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de CEB NEXUS SRL, efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea CEB NEXUS SRL.

CEB NEXUS SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, CEB NEXUS SRL va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. CEB NEXUS SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Terţii care au acces la datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra sunt: companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la CEB NEXUS SRL, str. Petre Liciu nr. 6, sector 6, Bucuresti, Romania. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

POLITICA PREȚURILOR

CEB NEXUS SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru sunt noi, în ambalajul original al producătorului și sunt însoțite de factură fiscală în momentul livrării.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.

Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul produsului cumparat. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala , adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

CEB NEXUS SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul metique.ro si materialele aferente sunt folosite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. CEB NEXUS SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele metique.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

CEB NEXUS SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii CEB NEXUS SRL, fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. CEB NEXUS SRL are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Firma CEB NEXUS SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii CEB NEXUS SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii CEB NEXUS SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform OUG 34/4.06.2014, orice client are dreptul sa returneze produsul cumparat in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea acestuia. Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere. Produsele pot fi returnate in conditiile in care nu sunt conform specificatiilor de pe site, in acest caz produsele se inlocuiesc sau se inapoiaza si se plateste catre cumparator contravaloarea acestora. Intentia de returnare a unui produs cumparat trebuie comunicata catre CEB NEXUS SRL prin e-mail sau posta. In cazul in care alegeti comunicarea prin posta, notificarea datata si semnata trebuie trimisa la adresa: str. Petre Liciu nr. 6, sector 4, Bucuresti.

Cheltuielile de retur vor fi suportate de Dumneavoastra.

CEB NEXUS SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate care respectă condițiile de mai sus, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii de catre Dvs a comenzii.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul cumpararii si lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Mai multe detalii despre procedura de returnare a produselor gasiti aici: www.metique.ro/politica-de-returnare

SESIZĂRI ȘI RECLAMAȚII

Pentru orice sesizare sau reclamație ne puteți contacta telefonic la numărul 0751.307.060 sau pe email la contact@metique.ro. Orice conflict apărut între CEB NEXUS SRL si clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. CEB NEXUS SRL se obligă să restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii de catre Dvs a comenzii.

In cazul in care concilierea amiabilă nu este posibilă se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Garantia de conformitate

CEB NEXUS SRL are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu comanda, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

Produsele comercializate pe site-ul www.metique.ro beneficiază de garanție în baza Ordonanței nr. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008, dacă acestea nu constituie produse perisabile.

Toate produsele comercializate de catre metique.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale. Produsele sunt noi și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Aveți o problemă și nu știți cum să o rezolvați?

  • ANPC: Link catre ANPC pentru solutionarea problemelor, daca este vorba de un caz reglementat de legislatia privind protecția consumatorilor.
  • SOL: Link catre platforma Comisiei Europene destinata solutionarii extrajudiciare a litigiilor aparute in urma tranzactiilor online.